perjantai 13. huhtikuuta 2012

Vielä kerran Marni

En välitä suuremmin muodista, ja pidänkin ajattomien vaatteiden hankkimista huomattavasti järkevämpänä vaihtoehtona. Tyyli ja muoti eivät kai aina kävele käsi kädessä. Eihän?

Joka tapauksessa Marnin H&M:lle suunnittelema miesten mallisto näyttää olevan jo nyt alennuksessa. Enkä ihmettele. Vahvat graafiset kuosit kauluspaidoissa eivät välttämättä houkuttele ihan jokaista Jack&Jones-teiniä. En voi kyllä itsekään myöntää pitäväni ruutuja eksoottisimmin koristelluista kauluspaidoista. Kuitenkin ansiokkaan 50% alennuksen takia onnistuin haalimaan itselleni pirteät keltaiset shortsit ja tämän oudon liivin, jolle en todellisuudessa löydä kovinkaan järkevää funktiota. Toivottavasti on riittävän kevyt tuulisiin kesäiltoihin...




Mielenkiintoista on seurata, kun niin arkkitehtuurissa, muodissa kuin muotoilussakin hallitsevat yksinkertaiset graafiset perusmuodot. Back to basics!

Ps. Weekdayn valokuvallisista t-paidoista innostuneena haluaisin itsekin saada painatettua omia kuviani paitoihin. Raastava etsintä ei ole vieläkään tuottanut tulosta. Liian kallis tai b-luokan painatus ei innostaisi. Jos tiedät hyvän kangaspainon, let me know!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti